Uutiset

Hämeen Keskiaikafestivaaleilla järjestettiin lauantaina kansainvälinen Buhurt Internationalin 5vs5-turnaus eli Häme Challenger. Seuramme Mikko osallistui turnaukseen Helsinki Medieval Combatin joukkueessa, joka taisteli tiensä pronssimatsiin, mutta joutui valitettavasti vetäytymään siitä loukkaantumisten vuoksi. Otteluista ei kuitenkaan meno ja...

Teijon Wanhanajan Markkinat 2023 ja mähinän täyteinen viikonloppu on nyt takana. Olimme markkinoilla esittelemässä buhurttia ja mukana oli kaksi ensimmäistä kertaa yleisön edessä matsaavaa! Matsit sujuivat kaikilta hyvin ja yleisöäkin oli kivasti paikalla. Toivottavasti nähdään siellä myös ensi vuonna!

Vuoden 2023 buhurtin starttileiri järjestetään Inkoossa, Kavalahden leirikeskuksessa 13.-15.10. Starttileiri on huikea mahdollisuus päästä kokeilemaan buhurttia ja tutustumaan muihin harrastajiin!

Turun Linnan Turnajaisten ensimmäinen päivä aloitettiin buhurtin lajiesittelyllä, jolloin seuramme jäsenet ottelivat näytösluontoisia otteluita kilpimiekassa, pitkämiekassa, profgihtissa ja 3vs3-buhurtissa. Mukana oli niin seuramme vanhoja konkareita kuin ensimmäistä kertaa yleisön edessä matsaavia ja kaikilla sujui huikean hyvin! Saimme...

Turun Linnan Turnajaiset 2023 mittelöidään Turun linnan historiallisessa miljöössä 14.-16.7. (pe-su)! Turnajaisissa avataan buhurtin MCSF-liigakausi 2023-2024 eli perjantaina on luvassa lajiesittelyä, lauantaina MCSF-liigan 3vs3-turnaus ja sunnuntaina MCSF-liigan 1vs1-turnaus. Tapahtuma on ilmainen, joten tule paikan päälle katsomaan buhurttia!...

MM-kisat 2023

02.05.2023

Seuramme Anette Mäntynen ja Helmi Keränen osallistuivat ensimmäistä kertaa MM-kisoihin ja voittivat naisten 3vs3-kategoriassa pronssia ja Helmi myös naisten 5vs5-kategoriassa kultaa! Lisäksi Helmi sijoittui 65-75 kg Elitefightissa neljänneksi.

Viikonloppuna juhlittiin MCSF:n vuosijuhlissa, jossa jaettiin myös palkintoja ja tunnustuksia edellisen liigakauden ja vuoden pohjalta.

Hallitus 2023

24.02.2023

Aboensiksen uusi hallitus on valittu hallituskaudelle 2023!

Eilen oteltiin SM-liigakauden 2022-2023 viimeinen turnaus ja huikea kausi on nyt saatu päätökseen. Tällä kaudella Aboensiksen naiset osallistuivat aktiivisesti liigaan profight-kategoriassa, jonka koko kauden sijoitukset ovat seuraavat:

Kaikki oikeudet pidetään © 2019-2023.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita